Hoe werkt het

Benieuwd hoe een fotospiegel huren werkt? Wij leggen alle voordelen en onze werkwijze uit

Misschien heb je er al eens van gehoord, of heb je ze zelfs online al eens voorbij zien komen: magische fotospiegels. Het is de nieuwe generatie van fotobooths die een gegarandeerde hit zijn op evenementen, bedrijfsfeesten, bruiloften en meer! Ben jij benieuwd hoe wij bij Mirrorbooth te werk gaan, en wat er komt kijken bij een fotospiegel huren? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig gaat hebben om jouw feest de eye-catcher te geven die het verdient!

Wat is een Mirrorbooth fotospiegel?

Fotospiegel is de simpele term voor een technologisch hoogstandje. Het is namelijk een professionele camera die verbonden is aan een groot interactief scherm, dat eruit ziet als een grote klassieke spiegel. Dit alles draait op superslimme software waardoor poserende mensen op een natuurlijke, ludieke en geweldig leuke manier op de foto gezet kunnen worden. Deze foto’s kunnen vervolgens ter plekke worden uitgeprint of worden gedeelt via social media. Natuurlijk kunnen wij de organisatie ook een online link sturen waar de foto’s beschikbaar zijn ter inzage en om te downloaden. 

Het bijzondere van een magische fotospiegel is dat wij het gemakkelijk op maat kunnen maken voor jouw wensen. Wil je een specifieke achtergrond? Geen probleem! Wil je prints op maat? Onze professionele designer staat voor je klaar. 

Het verschil tussen een Photobooth en een Mirrorbooth

Tegenwoordig kennen de meeste mensen het concept photobooth wel. Het is een hele leuke manier om op alle soorten gelegenheden foto’s te maken. Van bedrijfsfeest tot beurs, de photobooth is een bewezen concept in zowel België als Nederland. 

De Mirrorbooth is in alle opzichten de opvolger van dit concept. Het is een grote spiegel die overal kan staan, en als afgesloten systeem hoef je zelf nergens meer aan te denken. De spiegel doet al het werk! Het belangrijkste verschil zit hem dan ook in de openheid en laagdrempeligheid. Omdat de mirrorbooth fotospiegel in het open is neer te zetten zorgt het voor een leuk gespreksonderwerp, spontane fotomomenten en een ervaring die jouw gasten gegarandeerd bij zal blijven. 

Het heeft eigenlijk alle voordelen van de vorige generatie photobooth afgekeken, en het alleen maar beter gemaakt. Het is dan ook niet voor niets dat een magische fotospiegel niet meer weg te denken is bij ieder groot feest in zowel het binnen- als buitenland.

Grote voordelen van een spiegel fotobooth

Wil jij nu een magische fotospiegel huren, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan hebben wij de voordelen van Mirrorbooth nog eens op een rijtje gezet. Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag met persoonlijk advies en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw evenement en wat een Mirrorbooth hierin kan betekenen.

De fotospiegel kan dag en nacht zijn werk doen

Een fotograaf betaal je vaak per uur, en kan je om logische redenen niet 12 uur achter elkaar aan het werk zetten. Bij een fotospiegel is dat net even anders. Niet alleen heeft een spiegel fotobooth geen moeite om dag en nacht autonoom te werken, je betaalt ook nog eens een vast tarief in plaats van een uurloon. En dat scheelt al snel heel veel geld.

Professioneel gereedschap

Zonder camera is er geen fotograaf, bij een fotospiegel is het dan ook uitermate belangrijk dat de hardware van de hoogste kwaliteit is. Wij gebruiken in onze eigen magische fotospiegel dan ook een HD Reflex camera, is de booth voorzien van een touchscreen spiegel, en is het gekoppeld aan een professionele fotoprinter.

Foto’s gedrukt hoe jij dat wilt

Dankzij onze fotoprinter kan een fotospiegel ter plekke, binnen 10 seconden, een gemaakte foto afdrukken. Super leuk als direct tastbaar aandenken voor bezoekers, maar het is zeker niet de enige optie. Zo is het bij ons ook mogelijk om naderhand foto’s af te laten drukken, kunnen wij de foto’s naderhand online (privé) uploaden in een persoonlijke gallerij, en kunnen gasten die op de foto gaan direct hun foto mailen of plaatsen op Facebook.

Onze Mirrorbooth is voorzien van accessoires

Weet je wat een spontane en ludieke foto helemaal afmaakt? Accessoires! Kom je een fotospiegel huren, dan krijg je er van ons gratis verschillende props zoals hoedjes, boa’s en brillen te huur mee. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een meerprijs een rode loper en luxe afzethekjes te huren.

Zo kan je een magische fotospiegel huren

Alhoewel de technologie achter een Mirrorbooth heel complex is, is een fotospiegel huren gelukkig heel eenvoudig. Vul jouw gegevens in via onze site en geef aan wat je precies wilt hebben aan Mirrorbooth en extra’s. Vul vervolgens jouw gegevens in en stuur ons een bericht met de details van jouw event en eventuele wensen die je hebt. 

Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de details door te spreken en je een offerte toe te sturen. 

Ga je akkoord? Dan komen wij ruim op tijd voor het evenement jouw gehuurde spiegel fotobooth afleveren en installeren. De spiegel kan vervolgens autonoom zijn werk doen en je hebt er geen omkijken naar. In het zeldene geval dat er wel iets misgaat kunnen wij dit 9/10 keer op afstand corrigeren. Mocht dat niet kunnen, dan komen wij natuurlijk direct langs.